Venom

Angyalbőrbe bújt Ördög

Itt a vége?
Kedves Olvasók/Követők!
130738828_1066240970484136_6258080148782091593_n.jpgSajnos “Venom”-tól érzékeny búcsút kellett vennem, amit a szívem mélyén nagyon sajnálok. Jól tettem vagy sem, az soha nem fog kiderülni. Pár dolgot még írnék a blogra ( www.venombmw.blog.hu ), amik esetleg hasznosak lehetnek. A Venom blog idővel meg fog szűnni, de minden posztot egy másik, szintén BMW témakörű blogra át fogok másolni, így semmi nem vész el! Ezennel szeretném bemutatni az új üdvöskét, mely egy E36 325i Cabrio.
Vele folytatódik az életem és vele együtt a blogolás is. Amennyiben érdekelhet az Ő nálam töltött napjai, tartsatok továbbra is velem!
Még annyit hozzá tennék, hogy amikor meghirdettem az autót, rengetegen rám írtatok. Ezzel tudatva, hogy az online szervizkönyvnek indult dologból nektek köszönhetően sokkal többet tudtam kihozni. Ez nagyon nagy megtiszteltetés számomra. Szeretnék továbbra is minőségi tartalmakat biztosítani és úgy látom van értelme. Köszönöm mindenkinek!
Bővebb információ és részletek pár napon belül...

A bejegyzés trackback címe:

https://venombmw.blog.hu/api/trackback/id/tr5316335000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Venom

Egy E61 35D élete. Ötletek, tippek és hasznos tanácsok BMW E60/E61 szériával kapcsolatban. Valamint egyéb érdekességek a márkáról.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása