Venom

Angyalbőrbe bújt Ördög

Ki vagyok én?
Venom!

img_6190_1.jpgRemélem nem sikerül túl hosszúra és unalmasra...
Mivel az autók nem tudnak beszélni, ezért elmondom Én (a tulaj):

A blog, egy 2008 Áprilisában született BMW E61 535D Individualról szól.

Miről beszél ez? E61? 35D? Individual?

 

Ezeket a témákat a későbbiekben külön-külön kitárgyaljuk (remélem lesz akit érdekel és kommentel)

- A gondolatokat zárójelben fogom írni, lesz belőle jó sok -

Elkezdjük az elején, vagyis a hirdetés nézegetéstől egészen napjainkig és tovább. Nem vagyok autószerelő sem diplomás újságíró, csupán egy kitartó és lelkes rajongó. Egy kamion sofőr vagyok, így se időm se pénzem. :) Lesz, hogy hetente írok, lesz hogy hetekig semmi, de folyamatosan közvetítek az építésről, érdekességekről és esetleges hibák feltárásától a javításáig.

 64710637_1267935550038439_5810556741024219136_n.jpg

Visszatérve a legfontosabbra, a lényegre: Az autó egy ~3000ccm-es hathengeres biturbó dízelmotorral szerelt ötös széria a BMW házából. 286 lóerővel és 580Nm nyomatékkal egész elfogadható utcai autó (egy-két márka "sport" autója nem rendelkezik ilyen adatokkal 2008-ból, de természetesen vannak sokkal erősebbek is). A célom, hogy elérjük a 400LE-t 800Nm-el egy hibátlan szekérrel. Határidőt nem tűztem ki magam elé, mert rendelkezik sok (remélhetőleg) apró hibával, melyben az anyagi helyzet és az időhiány nagyon is domináló. Ilyenkor azt szokták mondani, hogy akinek volt majomra annak legyen banánra is. Ebben teljesen igaza van mindenkinek! Csak az akaratosságom néha nem ismer határokat "Most azonnal mindent!". Közel 1800 kilogrammos súlyával túl jó időt nem várok tőle, de ha már 13.5s alá tudok menni azzal már meg leszek elégedve. Az Individualnak köszönhetően már most sem fogok találkozni még egy ugyan ilyen 35D-vel és ha minden terv szerint alakul (bár mindig közbe jön valami) esély sem lesz rá. Nem versenyautó épül! Egy szép, utcai használatra alkalmas személygépjármű lesz a több sebből vérző hajóból. Hogy? Kövesd a blogot és megtudod!

Miért Venom? A Marvel képregény alapján kapta a "becenevét". Különleges erejű, veszélyes és kiismerhetetlen lény, amely más testében tud létezni. Esetünkben egy teljesen hétköznapi karosszériába bújt (jelenleg) kisördög, aki mindig okoz meglepetést.

tzkk9kqturbxy84owuwodziyjk2ndi0yjq5ymvinmnlyje2oda0mmuzzs5qcgvnkpudqgdnbgdnanatbc0hgm0eoighmae.jpg

A hibákat később részletezem a javítások során, valamint az adás-vételi cikkben, mikor fejest ugrottam a sz*rba.

Köszönöm, ha velem tartasz!

A bejegyzés trackback címe:

https://venombmw.blog.hu/api/trackback/id/tr5614901786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Venom

Egy E61 35D élete. Ötletek, tippek és hasznos tanácsok BMW E60/E61 szériával kapcsolatban. Valamint egyéb érdekességek a márkáról.

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása